Veel gestelde vragen

Website

Wat is een eenvoudige website?

Dit is een website gebaseerd op een bestaand ontwerp (template). Daarnaast gaat het hier om een beperkt aantal pagina's en beperkte functies.

Wat is een personal website?

Dit is een website met een ontwerp op maat op basis van je huisstijl. Je website matched dus helemaal met je uitstraling.

Wat is en maatwerk website?

Dit is een website met een ontwerp op maat op basis van je huisstijl met daarbij ook functionaliteit op maat op basis van jouw wensen. Helemaal op maat dus!

Wat is een responsive website?
Dit is een website die zich aanpast aan alle schermformaten zodat navigeren en lezen optimaal mogelijk zijn op elk apparaat waarop de website kan worden bezocht.
Wat is het verschil tussen responsive- en adaptive webdesign?
Het belangrijkste verschil tussen responsive webdesign en adaptive webdesign is dat responsive webdesign zich focust op de weergave van de inhoud op verschillende schermen, terwijl bij adaptive webdesign ook de functionaliteit van de website kan worden aangepast.
Waarom is een adviesgesprek vooraf wenselijk?
Omdat een website tegenwoordig geen digitale folder meer is maar een marketinginstrument is geworden en dat betekent dat er vooraf al goed moet worden nagedacht over bijvoorbeeld de vindbaarheid, de structuur, de inhoud voordat er kan worden begonnen aan het ontwerp. En dat zullen we dan ook uitvoerig bespreken tijdens dit adviesgesprek. Op basis van deze informatie kan ook pas een offerte gemaakt worden. Zonder uitvoerig met jou te hebben gesproken kunnen wij helaas geen offerte voor je maken.
In hoeverre zit ik vast aan een ontwerp bij een website op maat?
We gaan pas beginnen met de bouw van de website als je tevreden bent over het ontwerp. Je krijgt dus altijd een website naar je smaak.
Krijg ik een losse mobiele website bij aankoop van een responsive website?
Nee, er wordt één website geleverd die op alle apparaten werkt. Je hoeft dus maar één website te onderhouden.
Ik wil een website die perfect past bij mijn huisstijl, branche en product. Is dat mogelijk?
Jazeker, Van Dongen Design is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van een website op maat. Laat je informeren en maak een vrijblijvende afspraak.

Kosten

Wat een kost een website?
Eigenlijk kun je hierop hetzelfde antwoorden als op de vraag 'wat kost een auto?'. Omdat er zoveel verschillende websites gemaakt kunnen worden met bijvoorbeeld veel of weinig functionaliteit, op maat ontworpen of met een bestaand ontwerp, is dat dus niet te zeggen. We maken je website op maat en of het nu om een simpele of uitgebreide website gaat, de tarieven zijn dus ook op maat. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een exacte prijs op maat.
Wat zijn de vaste kosten bij aankoop van een website die ik zelf kan updaten?
Er zijn geen vaste kosten bij/na de aankoop van een website. Er zijn dus geen vaste licentie- of onderhoudskosten. Kortom, als je ons niet nodig hebt, heb je geen kosten (behalve de kosten van uw provider waar de website wordt gehost)

Vindbaarheid

Heb ik zelf invloed op de vindbaarheid van mijn website?
Wanneer je ons een website laat bouwen zorgen wij ervoor dat je zelf bepaalt op welke positie je in de zoekmachines te vinden bent. We leggen je uit hoe je dit zelf kunt doen zonder kosten en zonder het in huren van een duur SEO-bureau.
Hoe bepaal ik de beste navigatie en structuur voor mijn website?
Als we gaan starten met je website zullen wij je helpen bij het bedenken van de ideale sitestructuur voor je bezoekers. Het is van groot belang dat dit zorgvuldig gebeurt. Wij steunen je hierin dus volledig.
Hoe ga ik te werk met de teksten op mijn website?
Het is heel belangrijk om veel tijd te besteden aan de teksten in je website. Deze moeten namelijk alle trefwoorden bevatten waarop je gevonden wilt worden. Maar het mogen ook weer geen opsommmingen van woorden zijn. Er moet dus al vooraf goed nagedacht worden over de inhoud van je website. We helpen je daarbij.

Hosting

Wat is hosting?
Wanneer je een website neemt heb je ook een plek nodig waar deze wordt geplaatst zodat iedereen altijd de wesbite kan bezoeken. Dit wordt hosting genoemd. Je huurt als het ware een stukje computer waar je website wordt geplaatst en waar je mail wordt geregeld.
Kan ik ook de hosting van de website bij jullie regelen?
Ja, het is belangrijk een goede hostingpartner te nemen. Wij adviseren altijd een hostingbedrijf dat belangrijke opties aanbiedt zoals bijv. automatische dagelijkse backups. Mocht er iets fout gaan, kunnen we altijd een backup terug zetten, wel zo handig. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en tarieven. We regelen alles voor je, je doet verder rechtstreeks zaken met het hostingbedrijf.

Service

Hoe zit het met de ondersteuning na de aankoop?
Ook na de aankoop ben je verzekerd van ondersteuning. Als je een vraag hebt, bel of mail je ons. Wij sturen je daarvoor nooit een rekening. We gaan voor de lange termijn-relatie. Maak gerust vrijblijvend een afspraak, we leggen het je graag uit.
Welke ondersteuning bieden jullie?
Voor, tijdens en na de ontwikkeling van je website kunt je altijd op ons rekenen. We zorgen dat je middels uitlegvideo's overal ter wereld zelf je website eenvoudig kunt aanpassen en uitbreiden. Heeb je dan nog vragen? Bel of mail dan gerust want voor hulp sturen we nl. nooit een factuur.

Overig

Kan ik voor een logo of huisstijl bij jullie terecht?
Jazeker, wij kunnen een logo of huisstijl ontwikkelen wat precies bij jou, je branche en je producten past. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Kan ik ook bij jullie terecht voor andere diensten naast websites?

Jazeker. Voor alle belangrijke zaken rondom een website kunnen we je van dienst zijn zoals: Optimalisatie, Internetmarketing, Bedrijfsfotografie, Branding, Copywriting, Video & film en Webontwikkeling.

Staat je vraag er niet bij?
Vul dan het formulier in om je vraag te stellen: Stel hier je vraag

Wat kun je verwachten?

Onze klanten blij maken, daar doen we het voor!

Kunnen we jou ook blij maken?

Maak een afspraak

Onze klanten blij maken, daar doen we het voor

Krachtig webdesign

  • We helpen je met de structuur en de inhoud van je website en webdesign

  • Altijd een unieke, professionele website, altijd een ontwerp (webdesign) op maat
  • Zelf de vindbaarheid van je website verbeteren
  • We helpen je snel met je vragen, ook na je aankoop

Altijd verzekerd van

Volledig ontzorgd en altijd topkwaliteit


Een uniek ontwerp

Altijd een ontwerp op maat wat echt bij jouw huisstijl past

Zelf uitbreiden

Pas je website zelf gemakkelijk aan of breid eenvoudig uit

Goed vindbaar

Je vindbaarheid zelf bepalen, we leren je hoe!

Snelle support

We helpen je ook snel na de aankoop van je website

Een uniek ontwerp

Altijd een ontwerp op maat wat echt bij jouw huisstijl past

Zelf uitbreiden

Pas je website zelf gemakkelijk aan of breid eenvoudig uit

Goed vindbaar

Je vindbaarheid zelf bepalen, we leren je hoe!

Snelle support

We helpen je ook snel na de aankoop van je website

Wat klanten schrijven